”Feminin & respektlös”

Lancômes vårkollektion beskrivs som ”feminin och respektlös”. Looken är ett samarbete med make up- artisten Aaron De Mey, som har skapat en magnifik och stilren serie med ros-rosa och gnistrande svart.

När Aaron De May tog fram ”Pink Irreverence” lät han sig inspireras av den kaxiga pop kulturen och den vulkaniska sanden från sitt hemland Nya Zeeland, i kontrakt med vackra rosa rosor.

Resultatet av den stilblandade serien är en smakfull look där två fantastiska färger möts. Rosa och svart -ytterst modernt, men ändå elegant. Han tänjer på gränserna och uppmanar att ha lackade läppar och intensiva svarta ögon samtidigt. En kombination som bryter mot de klassiska make up- koderna.

”Jag älskar motsatser och extermer, sammandrabbningen av färger och struktur” berättar Aaron De May i ett pressmeddelande.

Pink Irreverence
Pink Punk and Black Palette -skuggigt rosa möter nattsvart som tillsammans ger en sexig ”pink smoky eyes”. Pris: 495 kronor.

Laque Liner -är en flytande eyeliner med en högglansig formula som gör det enkelt att applicera en perfekt linje. Pris: 340 kronor.

Color fever gloss -ett vågat svart lipgloss som kan appliceras ensam eller som topplager för att ge mer djup till röda läppar. Pris: 235 kronor.

La Vernis phia black -glittrande eleganta naglar i intensivt svart. Finns även i två rosa nyanser. Pris: 240 kronor.

Laque fever -mjukar upp läpparna och pryder dem i färg upp till sex timmar. Feminin och delikat med doft av bergamot, ros, äpple och vanilj. Pris: 240 kronor.


* Pink Irreverence finns i butik vecka 8, endast i begränsad upplaga.

Bildspel: ”Feminin & respektlös”

Bildspel: ”Feminin & respektlös”

elina.hasslund@improveme.se

2008-10-31 09:41:00


Text:
Publicerad: 31 oktober, 2008