“Det är min kropp“

I nya numret av Vanity Fair visar skådespelerskan upp sin slimmade kropp i vågade bilder. Nu rasar hon mot Photoshop-skriverier.

Kate Winslet berättar i en öppenhjärtlig intervju i decembernumret av Vanity Fair om hur hon var överviktig som barn. Eftersom hon bara sett smala skådespelerskor trodde hon aldrig att hon skulle lyckas i filmbranschen.
-Jag känner mig fortfarande som “den feta ungen“, säger hon i intervjun.

Men trots sina farhågor gjorde Kate Winslet succé som skådespelerska -en karriär som hittills gett henne fem Oscarnomineringar. Och hon har länge framhållits som ett sundare ideal, en kändiskvinna som står för att hon inte har storlek extra small.

På senare tid har stjärnan och tvåbarnsmamman dock kommit i toppform, något hon visar upp i de avklädda Vanity Fair-bilderna. Och så stolt är Kate över sin nya kropp att hon blev rasande när rykten började surra om att bilderna fixats till i datorn.

-Kate är ursinnig över att vissa hävdar att hennes kropp retuscherats, säger hennes publicist till People. Hon är i toppform och det du ser är hur hon ser ut, annars hade hon aldrig gått med på att posera för de bilderna. Den enda retuschering som skett är den vanliga justeringen av hudton som alltid görs vid glamourplåtningar.

Se de heta bilderna här! 

Bildspel: “Det är min kropp“

Bildspel: “Det är min kropp“

malin.lundblad@improveme.se

2008-11-06 08:19:00


Text:
Publicerad: 6 november, 2008