Dofter av jul

Kryddnejlika, kanel, ingefära, fikon, apelsin – alla är de dofter vi förknippar med julen. Vi har samlat ihop ett axplock av skönhetsprodukter som får dig i rätt stämning.

1. Herrdoften CLEAN Men Eau de Toilette får killarna att dofta fräscht av nejlika, grapefrukt, engelsk lavendel, vildhallon, lime, olibanum, patchouli och musk. 798 kronor för 133 ml.

2. Mineralbadsaltet TVÅL Mineral Bath Soak Ginger Fig, med en doft av ingefära och fikon, hälls i badvattnet för att göra huden mjuk och musklerna avslappnade. Det kan också med fördel användas i fotbadet efter en lång dag av julklappsshoppande! 95 kronor för 200 g.

3. Aquolina Shower Gel Orange & Vanilla gör din dusch till en löddrande doftupplevelse, med aromer av vanilj och apelsin. 79 kronor för 300 ml.

4. Joey New York Lipstick cinnaMEN lovar att inte bara göra dina läppar mjuka -utan att även hjälpa dig att få dem kyssta! Läppstiftets doftkombination av kanel och vanilj har nämligen i studier visat sig få män att tänka på kärlek och attraktion. cinnaMEN finns ofärgad samt i färgen “Dusty Rose“. 225 kronor.

Samtliga produkter finns att köpa från Eleven.se.

Bildspel: Dofter av jul

Bildspel: Dofter av jul

[email protected]

2008-12-01 13:04:00

Publicerad: 1 december 2008

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag