Lösningen för fet hud

NUXE lanserar en ny serie Aroma-Perfection, för kombinerad och fet hud.

Linjen består av tre produkter som effektivt motverkar problem som exempelvis glansig hud, finnar, pormaskar, förstorade porer och röda partier. Den kompletta serien passar alla med kombinerad och fet hud.

Nettoyant Purifiant är en mild rengöringsgelé
som skonsamt tvättar bort smuts och gör huden perfekt ren. Produkten minskar tilltäppta porer och överskottstalg, samtidigt som röda partier och glansighet motverkas.  79 procent av ingredienserna är av naturligt ursprung och utan parabener. Kan användas morgon och kväll. Pris: 195 kronor.

Solin Anti-Imperfections är en mild och lätt ansiktssemulsion
som minimerar förstorade porer, glansighet och röda partier. Produkten går snabbt in i huden och gör huden riktigt ren, matt och mjuk. Cremén har en härlig doft av blommor med träiga inslag. Pris: 245 kronor.

Fluide Prodigieux Anti-Brillance absorberar och minskar överskottstalg,
samtidigt som den lugnar och mjukgör huden. Produkten har en behaglig aromatisk doft som kommer från essentiella oljor av ros, lavendel och Geranium. Pris: 225 kronor.

Serien är dermatologiskt testad vilket innebär att effektiviteten är kliniskt bevisad. Aroma-Perfection beräknas att lanseras i januari 2009.

Bildspel: Lösningen för fet hud

Bildspel: Lösningen för fet hud

[email protected]

2008-12-03 16:17:00

Publicerad: 3 december 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp