Färgfest i vår

Vårserien från YSL har inspirerats av modern konst med vibrerande färger som går i gult, orange, rosa och lila. Vårlooken kommer i begränsad upplaga och ger garanterat ett ”ha begär” bland trendiga skönhetsjunkies.

Complexion Palette består av fyra olika färger i en och samma ask. Produkten kan användas för kinder, highlighter, men även för ögonlock om så önskas. Den lyxiga guldförpackningen serveras med en sammetspouch och en liten borste. Pris: 515 kronor.

Eye Palette är en dosa med härliga vårfärger för ögonen. En anpassad pensel medföljer och även till denna lyxdosa medföljer en sammetspouch. Pris: 515 kronor.

Nail Touch är ett smart nagellack som är perfekt att ta med. Lacket är likt en penna med pensel som ska strykas över nageln. Till våren kommer två nya nyanser i ljusrosa och korall. Pris: 245 kronor.

Gloss Pur utan glitter släpps i vår. Sex sensuella och rena färger som sitter länge med fantastiska dofter av melon, jordgubbar och rosor. Det här glosset är oslagbart. Pris: 235 kronor.

Bildspel: Färgfest i vår

Bildspel: Färgfest i vår

[email protected]

2008-12-19 11:59:00

Publicerad: 19 december 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp