Make up-artisten tipsar

"Välj en skugga med mycket pärlemo i, en maskara med extra volym och ett skimrande puder som du sveper över ditt ansikte och dekolletage"

William Värnild är en av våra nya medlemmar i Skönhetsrådet. När han inte sitter där och besvarar era frågor, jobbar han som pressansvarig på Make Up Store. En gång i veckan kommer han tipsa er om den enklaste vägen, till den snyggaste Hollywoodlooken.

Idag: Beyoncé Knowles

1. Börja med en primer
Använd en primer för att få en jämn och perfekt hud

2. Grunden
Applicera en matt foundation som grund

3. Markera brynen
Fyll i brynen med en brynskugga för att ge en matt och markerad nyans på brynen. Ta hjälp av en snedskuren pensel.

4. Concealer runt ögonen
Applicera en ljusreflekterande concealer runt ögonen samt näsvingarna för en fin glow. Testa även att applicera produkten på områden du vill framhäva, exempelvis ovanför läppens amourbåge.

5. Ögonskugga i pärlemo
Välj en skugga med mycket pärlemo i, då färgen lyfter och piggar upp ögat. Applicera skuggan ända upp till brynet. Byt sedan till en blyertsgrå skugga och applicera den runt globlinjen för ett mer sotat öga.

#IMG2-R#
6. Eyeliner i fokus
Dra ut en flytande eyeliner från näsroten till fransens slut. Tunnare vid näsroten, för att sedan bli tjockare längst ut. Fyll i den två gånger extra för att få den riktigt markant.

7. Volym
Använd en maskara med mycket volym, som även lyfter och ger resultat av en tät frans.

8. Markera dina läppar
Markera dina läppar med en neutral läppenna. Applicera sedan ett gloss i en korall-nyans. Matcha gärna ditt rouge i samma färg.

9. För ett glamouröst intryck
Avsluta med ett skimrande löspuder som du sveper över ansikte och dekolletage för ett mer glamouröst intryck inför kvällen.

Få svar på dina frågor!
På improveme.se kan du när som helst fråga vår expert William Värnild om allt som har med make up att göra. Ställ din fråga till William Värnild här!

Bildspel: Make up-artisten tipsar

Bildspel: Make up-artisten tipsar

William Värnild

William Värnild

Bildspel: Make up-artisten tipsar

Bildspel: Make up-artisten tipsar

[email protected]

2008-12-29 09:50:00

Publicerad: 29 december 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp