Oksana är kär och galen

Oksana åker på solsemester för att fira in det nya året och den magiska förlovningen med pojkvännen Chippen.
improveme.se snackar skönhet och nyårsfirande med Sveriges hetaste fotbollsfru.

Från raggare i Sunne till fotbollsfru i Saudi. Oksana Andersson är nyförlovad med pojkvännen Christian ”Chippen” Wilhelmsson och lyckligare än någonsin. Vi har ställt den forna Sunblock-medlemmen mot väggen och frågat ut henne om den onödigaste skönhetsprodukt hon köpt, och hur hon ska se ut på nyårsafton.

Vilka skönhetstabbar önskar du att du inte gjorde 2008?
-Det måste nog vara när jag blonderade mig. Jag skulle bli ljusare, men frisören tog i lite väl mycket. Men det var här i Saudi så det är nog inte så många som har sett mig. Helblonderat på mig funkar inte, helt enkelt.

Vilket är ditt skönhets-kännetecken?
-Peela mig, kan jag säga det? Jag har märkt att man ser mycket fräschare ut. Och smalare, på något konstigt sätt. Jag gjorde aldrig det innan, men detta året har jag kört på det en hel del. Jag tycker att man ser spacklad ut om man inte lägger ner tid på att peela sig i ansiktet speciellt.

Vad blir största sminktrenden 2009?
-Alltså, brukar det finnas det? Jag är inte så mycket för sminktrender. Men lösfransar och sådant, jag hoppas den trenden kommer bli stor. Svarta läppar och vitt smink är aldrig snyggt, så sminktrender som sådana hatar jag. Men lite Marilyn Monroe är snyggt, så det hoppas jag på!

Hur kommer du att se ut på nyårsafton?
-Jag kommer nog passa på att ha den kortaste outfiten jag kan få tag i, haha! Jag ska utomlands på nyår, och då är det bara att passa på. Här i Saudi får jag ju bara ha på mig Abaja. Så det blir en Abaja-fri nyår, och det känns skönt!

Vad gömmer sig längst bak i ditt badrumsskåp?
-Hmm… massa olika produkter från Sephora. Jag har säkert 100 produkter från den affären. Lancome, Biotherm m.m. #IMG2-R#

Vilka är dina tre skönhetsmåsten?
-Peela mig, såklart. Det andra är concealer under ögonen i form av YSL nr 1. Och Chanel… Eller, nej! ID-foundation är ett måste. Åh herregud, det höll jag på att glömma.

Vilken är den onödigaste skönhetsprodukt du köpt?
-Det måste vara La prairie. Det var verkligen inte något för min hudtyp, men hon i affären tyckte att jag skulle ha det. Dåligt, när man gör allt för att sälja.

Vem är din stilförebild?
-Jag har ingen direkt, men jag gillar en blandning av klassiskt Ralph Lauren och avslappnat dsquared.

Vilka behandlingar gör du regelbundet?
-Jag går inte på några behandlingar just nu. Jag har inte riktigt hunnit komma igång här. Men om jag hittar något bra ställe, så ska jag gå på en skön ansiktsbehandling. Jag gillar även att göra behandlingar när jag är på semester som en extra lyx i semestern.

-Vad är du mest nöjd med på dig själv?
Mina ben… Nej, mina ögon måste jag säga. Jag behöver inte sminka dem, dem syns ändå -och det gillar jag.

-Vem vill du göra en makeover på?
Jag tycker att det är skönt att folk ser annorlunda ut, så jag vill inte göra en makeover på någon. Men om någon skulle be om hjälp, skulle det vara kul att hjälpa till.

Oksana med Abajan

Oksana med Abajan

Oksana Andersson

Oksana Andersson

[email protected]

2008-12-30 09:53:00

Publicerad: 30 december 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp