Sasha för Biotherm

Sasha Pivovarova, 23, är en av världens mest bokade modeller. Nu har hon även tackat ja till att vara ambassadör till Biotherms senaste hudvårdslinje Aquasource.

Biotherm beskriver henne som väldigt kreativ, glad och generös. En kvinna som trivs med sig själv och som är en naturlig symbol för elegans.

”Jag har haft tur som får representera ett märke som Biotherm. Det är en av de fantastiska möjligheter som en modellkarriär erbjuder, och det ger mig chans att arbeta för de saker som är verkligt viktiga för mig. Mina målningar ställdes ut i New York i februari 2008, och framgångarna gjorde att jag kunde hjälpa en organisation som hjälper problembarn”, säger Sasha Pivovarova i ett pressmeddelande.

Sasha är ansiktet utåt för Biotherms nya serie Aquasource Biosensitive. En komplett linje som skyddar och lugnar irriterad och känslig hud. Produkterna är utan parfym, färgämnen, alkohol med hudvänligt pH-värde som återfuktar och stärker hudens naturliga barriär. Resultatet blir en minskad rodnad och en mer tolerant hud. Kliniska studier visar att 81 % fick minskad känslighet efter fyra veckors användning.

Detta visste du inte om Sasha Pivovarova

•    Kung fu håller henne i form
•    Hon älskar hattar
•    Gustave Moreau är hennes favoritkonstnär
•    Den första Biotherm-produkten hon använde var After Sun Body Lotion
•    Hon har alltid pennor och ritblock i sin handväska.

Bildspel: Sasha för Biotherm

Bildspel: Sasha för Biotherm

[email protected]

2009-01-27 15:03:00

Publicerad: 27 januari 2009

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag