“Jag älskar parfym“

Den franska skönheten Audrey Tautou är bioaktuell med höstens stora film “Coco, livet före Chanel”. I filmen spelar hon den häpnadsväckande och otroliga Coco Chanel.

Hon ser inte sig själv som speciellt vacker men tror att man känner sig vacker när man accepterar sig själv, precis som man är. Den bioaktuella fransyskan, Audrey Tautou, har fått den ärofyllda rollen att spela Coco Chanel i höstens stora film “Coco, livet före Chanel”, som hade premiär för drygt en vecka sedan.

När det kommer till skönhet är parfym en viktig del i fröken Tautous liv. Hon älskar parfym, speciellt Chanel´s No5, och säger sig inte kunna älska en man som inte älskar doften. För henne är parfym betydligt viktigare än kläder och makeup och hon beskriver parfym som en hemlighet som man bara delar med någon som kommer nära.

I övrigt anser hon inte utseendet så viktigt utan lägger mer vikt vid personlighet och själ. “För mig handlar det om att ha en själ – det är skönheten som kommer att vara i hela ditt liv” säger stjärnan till Cosmopolitan.

Av: Emma Laggar

Bildspel: “Jag älskar parfym“

Bildspel: “Jag älskar parfym“

[email protected]

2009-09-22 14:11:00

Publicerad: 22 september 2009

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag