Mode möter skönhet

Swedish Beauty & Cosmetics awards 2010 hade ett specialpris ”Mode möter skönhet” som gick till doften ”Lola” av Marc Jacobs. improveme.se tog ett snack med Emmy Nilsson Rosslin
 på Saether för att få veta mer om vinnaren.

Hur skulle du beskriva doften “Lola“?
-Lola är en oemotståndligt vacker och väldoftande skapelse full av lekfullhet och elegans. Flaskan är ett konstverk som med färg och form låtit sig inspirerats av modeindustrin. Parfymen är ett kreativt verk som lyckats kombinera en sofistikerad touch med flirtighet och avslappnad elegans. En djärv kreation skapad av Marc Jacobs, en av dagens stora designers.  
 
Varför tror du att just “Lola“ vann juryns specialpris?
-En underbar doft i en väldesignad och unik flaska. En fröjd för både näsa och ögon, det säger allt -Lola är ett måste i parfymsamlingen!
 
Vad betyder det för er?
-Lola som vinnare av juryns specialpris har gjort oss mycket stolta. Det ger oss ambitionen och glädjen att fortsätta arbeta hårt med våra fina produkter. Det känns otroligt kul att så många människor uppmärksammat Lola.
 
Hur doftar den och vilka kvinnor riktar den sig till?
-Lola är en kvinnlig och fruktig doft som påminner om en bukett blommor. Den är varm, sensuell och elegant med inslag av fuchsia-pion. Doften passar alla som vill känna sig lyxigt feminina.
 
Vad är unikt med “Lola“?
-Lola har allting rätt. Det är en ljuvlig doft, med vackert namn i en förtjusande flaska. Lola är en doft som känns personlig och gör varje tillfälle då den bärs unikt. Marc Jacobs har med lekfullhet lyckats skapa ett underverk.
 
Vad ser ni för dofttrender i vår?

-Inför sommaren kommer flera uppiggande, fräscha och friska dofter som lockar en yngre målgrupp. Samtidigt ser vi också inslag av en sofistikerad trend, där parfymskaparna tagit fasta på en mognare publik.  
 
Var säljs storvinnaren?
-Lola finner du i doftrummet på NK, i Åhlénsbutiker, på Kicks samt i en rad mindre parfymerier. Priset är ca 690 kr för 50 ml EdP och ca 900 kr för 100 ml EdP.

Bildspel: Mode möter skönhet

Bildspel: Mode möter skönhet

[email protected]

2010-04-19 07:41:00

Publicerad: 19 april 2010

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp