Snygg på ett kick

Förbered dig till helgens fest så slipper du stressa med smink och hår.

Solbrännan
Med en snygg bränna ser du garanterat fräsch ut. Undvik solarium och använd en effektiv brun-utan-sol-produkt istället. Applicera din produkt två dagar innan festen. Skulle det mot all förmodan bli fel, finns det tid att rätta till misslyckandet.

Snygga bryn
Fixa formen och färga ögonbrynen ett par dagar innan. Då behövs endast ögonbrynsgel för att hålla dem på plats. På exempelvis Kicks och Åhléns finns ögonbrynsfärg som inte tar mer än tre minuter.

Lackade naglar
Matcha gärna lacket till din outfit och måla dem redan dagen innan så spar du tid.

Fnasiga läppar
Börja med att borsta av fnaset med en tandborste eller gnugga av dem mot en mjuk handduk. Innan du går och lägger dig applicerar du ett generöst lager med vårdande läppbalsam. Med mjuka läppar fäster läpptiftet bättre.

Ge din hårfärg nytt liv
Har du inga pengar för att bättra på din livlösa och blaskiga hårfärg, kan du förbättra hårfärgen med en hemmakur. Det finns färgschampon och inpackningar som bättrar på färgen och ger håret en naturlig glans.

Volym
Sov med håret uppsatt och få en riktig festvolym när du vaknar. Tvinnat håre ger snygga lockar och flätor ger vågigt hår. Rufsa till svallet när du vaknar och spraya hela håret så att frisyren håller från morgon till kväll.

Bildspel: Snygg på ett kick

Bildspel: Snygg på ett kick

[email protected]

2010-04-27 13:43:00

Publicerad: 27 april 2010

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp