Vägen till en tidlös look

Är du sugen på en tidlös och klassisk look á la Kate Bosworth? Då ska du spana in stjärnstylisten Gucci Westmans bästa tips nedan.

Exfoliera
I en intervju med brittiska Vogue avslöjar Gucci att nyckeln till en tidlös look går via strålande hy.
-Fokusera på att försöka få din hy till att se så strålande ut som bara möjligt. Jag föreslår att man försöker inkludera regelbunden exfoliering i sina skönhetsrutiner. Om man har svårt att hinna med, kan man till exempel ta det medan man står i duschen, tipsar Gucci.

Täck inte för mycket
Efter att bland annat ha jobbat med skådespelerskan Cameron Diaz, som sedan länge känt har haft otroliga problem med sin hy, är Gucci något av en expert på hur man täcker – utan att täcka för mycke.
-Var noga med att bara täcka just de punkter där du faktiskt har problem, tipsar Gucci. Tricket är sedan att jobba med flera olika nyanser av concealer, så att du skapar en ton, så nära din egen hudton som möjligt.

Har du problem med din hy, som till exempel Cameron, är det ingen bra idé att ösa på med för mycket foundation eller puder i hopp om att täcka.Det drar bara extra uppmärksamhet till ditt ansikte. Du vill försöka hålla ditt ansikte fräscht även om du har vissa problemområden.

Våga färg
En tidlös look behöver inte nödvändigtvis innebära att man håller sig till helt bleka läppar. Gucci berättar att hon nästan tvärtom, föredrar lite färg på läpparna i en fräsch och tidlös makeup.
-När det kommer till läppar, kan man absolut göra rätt i att välja något med lite färg. Det ger ett ungt och fräscht intryck medan en pärlemoraktig färg, tvärtom, lätt adderar några år till ditt utseende

Bildspel: Vägen till en tidlös look

Bildspel: Vägen till en tidlös look

[email protected]

2010-06-15 11:40:00

Publicerad: 15 juni 2010

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp