Bli fräsch på jobbet

Även om du sminkar dig innan jobbet på morgonen – och framför allt om du inte hinner göra det – kan det vara bra att ha några grundläggande skönhetsprodukter i skrivbordslådan på kontoret. På så sätt kan du enkelt ge dig själv en snabb touch-up om du ska iväg efter jobbet eller måste gå på ett spontant möte. Här är produkterna du behöver.

Puder eller blotting papers
Tenderar du att bli fet i ansiktet kan det hjälpa att ha ett matt puder eller så-kallade blotting papers, som du pressar mot huden för att suga upp överskottsfett.

Hårsnoddar
Har du en dålig hårdag kan du alltid rädda frisyren genom att dra ihop håret till en hästsvans eller enkel knut.

Läppglans
Lite gloss på läpparna, med eller utan färg, piggar upp din look och gör att du både ser och känner dig fräschare.

Torrschampo
Ser håret platt ut, eller om du inte hunnit tvätta det, kan ett torrschampo snabbt göra dig fräsch. Pudret suger upp oljan i hårbottnen och ger dig även extra volym och stadga.

Ansiktsspray
Sitter du framför datorn hela dagen är det lätt att du börjar känna dig torr i ansiktet framåt eftermiddagen. En pust av ansiktsspray kan räcka för att ge huden ny fräschör.

Parfym
Ska du vidare på afterwork eller andra aktiviteter efter jobbet får ett stänk av din favoritparfym dig att känna dig mer väldoftande efter en lång arbetsdag.

Bildspel: Bli fräsch på jobbet

Bildspel: Bli fräsch på jobbet

[email protected]

2010-11-17 10:11:00

Publicerad: 17 november 2010

10 relationstips på semestern

En klassiker bara ni två – skapa nya minnen genom att dra iväg på en roadtrip