“Jag ska bara njuta“

Expressens stilsäkra moderedaktör Emma Danielsson avslöjar hur hon ska fira jul och nyår.

Tänker du träna något under julen eller tänker du njuta av ledigheten?
-Jag tänker njuta av att få ta det lugnt ett par dagar. Planen är att ligga hemma i mamma och pappas soffa och röra mig så lite jag bara kan.

Hur ska du fira jul?

-Jag har firat på samma sätt så länge jag kan minnas så det måste liksom gå till så. Jag har stor släkt och vi träffas alltid hemma hos farmor och äter stor jullunch sedan tänder vi brasor, kollar på Kalle Anka, pratar och skrattar mycket.

Vad är godast på julbordet och vad undviker du?

-Jag vill ha lite av allt! Jag är en baddare på att trycka i mig köttbullar och det ska självklart vara Janssons, sill, rödbetssallad och allt annat som hör till. Sedan gör vi alltid en gigantisk marängsviss som efterrätt på julafton och den måste man såklart spara plats åt.

Hur ser nyårsplanerna ut?

-Många av mina vänner åker till fjällen och det lutar åt att det blir så för mig också. Eller så bestämmer jag mig för något helt annat i sista stund, det vore inte första gången.

Har du något nyårslöfte?
-Nej jag har inget nyårslöfte. Jag sätter upp mål och gör planer så det räcker och blir över under resten av året så det får liksom räcka.

Har du köpt någon nyårsoutfit?

-Jag har faktiskt klickat hem en klänning som är svart, kort och snortajt med gulddetaljer så om den sitter som den ska så kör jag på den. Annars vore det kul att ha en glammig långklänning, jag tycker man ska klä upp sig så mycket det bara går på nyårsafton.

Emma Danielsson bloggar även på Expressen.se

Emma Danielsson bloggar även på Expressen.se

[email protected]

2010-12-09 10:40:00

Publicerad: 9 december 2010

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp