Våga visa vinterbenen

På vintern är det lätt att man glömmer bort benen och gömmer dem i jeans och ullstrumpbyxor. Men vintertorra ben kan behöva lite extra omvårdnad. Pyssla om dina spiror och våga visa upp dem på nästa fest. Så här får du fina ben i fyra steg.

1. Skrubba spirorna
I kylan är det lätt att benen blir torra och kanske till och med börjar flagna. Borta med att försiktigt putsa bort de döda hudcellerna i duschen med hjälp av en peelingkräm. Använd gärna en oljebaserad skrubb som även gör benen mjuka och blanka.

2. Smörj in dig
Efter duschen är det dags att smörja in benen med en extra fuktgivande body lotion. Passa på att ge dina lår och vader lider välbehövlig massage på samma gång, för att få igång blodcirkulationen.

3. Fixa färgen
Känns benen så vinterbleka att blodådrorna lyser igenom så här års? Fuska lite sommarfräsch färg genom att applicera en svagt färgad kräm över benen, eller testa en brun-utan-sol-produkt.

4. Satsa på skimmer
Det är inte bara i ansiktet som makeup kan göra under. För att göra benen extra partysnygga kan du använda lite highlighter som du drar i en linje i mitten av både baksidan och framsidan av dina ben, från låren till tårna.

Bildspel: Våga visa vinterbenen

Bildspel: Våga visa vinterbenen

[email protected]

2011-01-03 14:43:00

Publicerad: 3 januari 2011

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp