Stjärnsnygg till festen

Så här års hålls prisutdelningsgalor var och varannan dag och kändisarnas outfits, makeuper och frisyrer granskas ingående. Därför anlitar stjärnorna de allra bästa makeupartisterna, stylisterna och frisörerna. Använd proffsens bästa knep och bli snygg som en stjärna på nästa fest.

Proffsknep för huden
Skönhetsterapeuten Nichola Joss har arbetat med stora namn som Scarlett Johansson, Hilary Swank och Gwyneth Paltrow. Hennes bästa beautyknep är att unna dig en uppstramande ansiktsbehandling innan en viktig fest.

Har du inte tid eller råd att gå på en professionell ansiktsbehandling så lägg istället en mask hemma och ge dig själv en grundlig ansiktsmassage för att få igång blodcirkulationen och ge huden lyster.

Drick mycket vatten och sov ordentligt, men inte för mycket. Både för mycket sömn och för lite sömn kan göra att du ser svullen ut i ansiktet.

Proffsknep för håret
Stjärnfrisören Charles Worthington, som stylat stjärnor som Noel Gallagher och Jamie Oliver, rekommenderar att ha en hårspray i resestorlek i handväskan.

Har du håret uppsatt är det en bra idé att även ta med några extra hårnålar. På så sätt kan du enkelt fixa till frisyren om den börjar ramla ihop under kvällen. Volymprodukter och torrschampo är också måsten för den perfekta partyfrisyren, säger han till Daily Mail.

Proffsknep för makeupen
Makeupartisten Mathew Alexander tipsar om att inte lägga på för mycket foundation och puder. Det gör att sminket ser “kakigt“ ut och ger ett ofräscht intryck. Satsa på ett supertunt lager foundation och dutta bara puder på panna, näsa, överläpp och haka.

Vill du att läppstiftet ska hålla hela natten, så börja med ett läppbalsam. Pressa sedan läpparna mot en bit papper och applicera färgen ovanpå. Avsluta med att pressa läpparna mot papper igen, tipsar han.

Ögonen då? Har du inte de tjocka, täta fransar du drömt om rekommenderar Mathew att bättra på dem med några enstaka lösfransar.

Bildspel: Stjärnsnygg till festen

Bildspel: Stjärnsnygg till festen

[email protected]

2011-02-22 13:51:00

Publicerad: 22 februari 2011

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp