Få ett felfritt underlag

En felfri grund är själva nyckeln till en snygg makeup som håller hela dagen – eller natten. Clarins nya Everlasting Foundation och Instant Light Brush-On Perfector fixar looken.

När sommaren står för dörren är det viktigare än någonsin att grunda med ett solskydd. Clarins Everlasting Foundation innehåller solskyddsfaktor 15 och håller i 15 timmar, för en perfekt makeuplook dagen lång.

Fomulan är speciellt
framtagen för att inte kladda eller se flottig ut, även om dagarna bjuder på höga temperaturer. Med ljusreflekterande partiklar ger den huden en slät look, samtidigt som ansiktet återfuktas.

För ett optimalt underlag, använd den pennliknande concealern Clarins Instant Light Brush-On Perfector för att dölja röda partier, mörka ringar och ojämnheter i hudtonen Med hjälp av applikatorpenseln kan du enkelt täcka över där det behövs.

Då även denna
produkt reflekterar ljus kan den användas som en highlighter för att ge huden extra lyster. Du borstar den då över samma områden av ansiktet där ljuset faller, det vill säga näsan, hakan, pannan och kindbenen.

Här kan du ta del av Clarins aktuella erbjudanden på KICKS!

Bildspel: Få ett felfritt underlag

Bildspel: Få ett felfritt underlag

redaktion@improveme.se

2011-04-27 14:07:00

Publicerad: 27 april 2011

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige