Snygg på semestern

Vi ser framemot semestern dels för att ledighet bryter upp daglig rutin men också ger oss tid att ta hand om oss själva. Här kommer fyra lätta skönhetsknep.

Hårvård -Sommaren är en tuff tid för håret. Låt därför håret vila, använd inpackningar och produkter som återfuktar. Handdukstorka håret och låt det torka naturligt.

Fotvård
-Spetsiga och tajta skor är ett typiskt exempel som leder till hårda torra fötter. Under sommaren ge fötterna en chans att återhämta sig från vintern genom att gå i öppna skor och slappa sandaler. Tvätta och skrubba fötterna regelbundet för att pila bort död hud, avsluta med en fuktgivande kräm. Om du tillbringa mycket tid vid stranden se till att gå barfota och skrubba fötterna mot sanden.

Sömn -Under semestern försök att koppla av så mycket som möjligt. Ledighet är ett perfekt tillfälla att samla krafter och ta igen all sömn man har gått miste om under resten av året. Om semestern fylls av många sommarfester, passa på och ta en siesta.

Hudvård
-Kortarmat, badkläder, klänningar, shorts, helt enkelt mer hud visas under sommaren vilket är ett bra tillfälla att ta hand om sin hy mer. Smörj ordentligt med en fuktgivande lotion. Börjar man med en rutin under sommarmånaderna blir det lättare att fortsätta resten av året.

Bildspel: Snygg på semestern

Bildspel: Snygg på semestern

[email protected]

2011-05-25 13:55:00

Publicerad: 25 maj 2011

10 relationstips på semestern

En klassiker bara ni två – skapa nya minnen genom att dra iväg på en roadtrip