Rengöring bästa vägen till skönhet

improveme.se

Glåmig och livlös hud? Det kan bero på en så enkel sak som rengöring, det grundläggande steget i varje skönhetsritual.

Rengöringen tar bort makeup, smuts och orenheter som samlats på hudytan under dagen. Med en bra rengöring lockar du fram en ny lyster och förbereder huden för efterföljande produkter, som blir mer effektiva.

-Det är ingen idé med exklusiva produkter och behandlingar om du inte har en perfekt rengjord hud som bas, säger Linda Thorén, produktchef för Decléor, och fortsätter:

-Bra rengöring tar
bort orenheter som kan orsaka irritation, täppa till porer och på sikt även orsaka mikroinflammationer. Med en bra rengöring behåller du hudens ungdomlighet lite längre, helt enkelt.

Aroma Cleanse från Decléor består av nio rengöringsprodukter som tar bort makeup och orenheter och som passar alla kvinnor, åldrar och hudtyper. Samtliga produkter innehåller växtessenser anpassade efter varje hudtyp. Växtessenser är 100 procent naturliga, oerhört koncentrerade, aktiva ingredienser som tar sig ned i huden och behandlar på djupet. Essenserna från rosenblad har till exempel lugnande verkan på känslig hud medan essenser från Ylang Ylang-trädet balanserar talgproduktionen och motverkar fet hud.

När årstiderna skiftar
kan huden bli extra känslig, och framåt hösten upplever många att det känner sig torra och glåmiga. Ett tips är att fuktboosta huden för mer lyster.

-Det är perfekt att lägga en fuktmask ett par gånger i veckan, men jag rekommenderar också vår 10-dagarskur ”10 Day Energising Vitamin Cure” som kickar igång huden och ger fantastisk lyster redan efter första appliceringen, säger Thorén.

Bildspel: Rengöring bästa vägen till skönhet

Bildspel: Rengöring bästa vägen till skönhet

[email protected]

2012-09-24 13:06:00

Publicerad: 24 september 2012

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp