Bli snygg på ett kick – och spara tid

improveme.se

Vill du ligga kvar i sängen så länge som möjligt samtidigt som du vill se snygg ut på jobbet? Det är svårt att få tiden att räcka till på morgonen. Här är några enkla tips på hur du effektiviserar din skönhetsrutin.

1. Gör grundarbetet på kvällen
Förbered så mycket som möjligt kvällen innan för att spara tid på morgonen. Tvätta håret innan du går och lägger dig och låt det lufttorka eller vira upp det i en stor knut uppe på huvudet så har du färdiga beachvågor och volym när du vaknar.

2. Ha ordning och reda
Förvara din dagliga makeup i en separat låda eller sminkväska så att du lätt hittar det du ska ha och inte behöver rota bland alla ögonskuggor när du letar efter din bruna.

3. Gå inte hela vägen

Om du känner ett behov av att använda lock- och plattång för att känna dig snygg så gå inte igenom hela håret. Spraya lite torrshampoo i rötterna och fokusera bara på de främre hårtesarna nära ditt ansikte. Är det lockar du är ute efter kan du också rulla upp håret på värmespolar och äta frukost medan rullarna fixar frisyren åt dig.

4. Ta professionell hjälp
Har du ett frissigt och ostyrigt hår kanske det är värt att investera i en keratinbehandling. Att skaffa en lättskött frisyr är också ett bra tips för att spara tid på morgonen. Färga ögonfransar och ögonbryn så slipper du hålla på med smink varje morgon.

Bildspel: Bli snygg på ett kick – och spara tid

Bildspel: Bli snygg på ett kick – och spara tid

[email protected]

2012-10-30 09:16:00

Publicerad: 30 oktober 2012

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag