Ett vitare leende – under 500 kronor

improveme.se

Förutom en vältränad kropp ligger vita tänder på varje man och kvinnas önskelista. Men alla har inte råd att kosta på sig ett bländande leende på klinik. Här är fem hemmaknep under 500 kronor.

1. Whitening strips för hemmabruk
En uppsjö av hemmakit för vitare tänder finns på marknaden. Och en hel del av dem fungerar verkligen. Improveme.se gillar Teeth Whitening Strips från Smile Lab för 499 kronor. Remsorna är utvecklade av tandläkare och ger ett vitare leende på bara en vecka.

2. Doppa en tvättlapp i väteperoxid
Väteperoxid har en blekande effekt och används vid blekning av hår och tänder. Gnugga tänderna med tvättlappen. Peroxidet ljusar upp mörka fläckar och tvättlappen hjälper till att skrubba bort dem.

3. Byt till en tandblekningstandkräm

De är inte tillräckligt starka för att göra en dramatisk skillnad, men de kan hjälpa till att bli av med nya fläckar. Vi gillar Pepsodent White Now.

4. Använd kalla färger på läppstift
Läppstift och läppglans med blå underton, till exempel vinrött, får tänderna att se vitare ut. Matta färger kan få tänderna att se grådaskiga ut, så använd gärna ett med skimmer eller åtminstone lite fukt.

5. Borsta tänderna efter varje måltid
Det kan låta självklart, men att borsta tänderna efter varje måltid gör faktiskt stor skillnad för att på lång sikt bevara dina tänder i gott skick. Ha med dig en tandborste och minitandkräm i väskan.

Bildspel: Ett vitare leende – under 500 kronor

Bildspel: Ett vitare leende – under 500 kronor

[email protected]

2012-11-12 11:10:00

Publicerad: 12 november 2012

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp