Naturlig look Amy Adams

improveme.se

Söker du efter en natulig look? Här får du hjälp av en makeup artist från Hollywood.

Det finns tillfällen då smink inte alltid passar. Vare sig du inte orkar spackla på festsminket eller du bara vill vila huden så finns det ändå sätt att se snygg ut, utan att smeta på flera lager kosmetika.

Att satsa på ”au naturale”-looken helt utan smink kan kännas naket för vissa, och lite smink kan faktiskt förhöja det naturliga utseendet som man letade efter från början.

Under Calvin Klein-visningen på New York Fashion Week kunde Amy Adams synas med en sådan look: klar hy, tonade läppar och naturlig lyster. Det var dock inte stjärnan själv som lyckades med detta.

– Med hennes bakåtslickade hår och vackra vita klänning så såg hon ut precis som hon ville se ut, säger hennes makeup artist Stephen Sollito till Instyle.

För att lyckas med looken så applicerade Solitto en persikofärgad ton på hennes kinder för att ge lite rodnad. Illusionen av en naturlig lyster skapar en kontrast och bryter upp färgen i ansiktet.

Sedan blandade han två olika toner på läpparna som en ljus färgning: först duttade han på ett hudfärgat rosa läppstift som bas, sedan en mer intensiv ton.

Foto: Neil Rasmus/BFAnyc/Sipa USA.

Foto: Neil Rasmus/BFAnyc/Sipa USA.

[email protected]

2012-11-16 10:42:00

Publicerad: 16 november 2012

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp