Så får du till orange läpparna snyggt

improveme.se

Orange-röda läppar är som improveme.se tidigare skrivit en stor trend i vår. Men det är inte helt lätt att få till. Här är några tips för att undvika clownkänslan.

Stjärnorna i väst har redan hakat på den exklusiva looken och på Golden Globe-galan i veckan drog Jessica Alba alla blickar till sig på röda mattan i perfekt orangemålade läppar.

Här är fyra tips för att få till den exklusiva looken.

Tänk på din hudfärg
Riktigt orange färger är särskilt smickrande för blondiner och en kolafärgad hud, medan röd-orange passar de flesta hudtoner.

Kör på matt
Djärva nyanser ser bäst ut i en matt finish, annars kan det bli lite för mycket. Dessutom har blanka läppstift en större tendens att glida av läpparna. Improveme.se gillar Macs läppstift.

Spela på intensiteten
Om du känner dig ovan i början kan du börja med en mer neutral färg men som går åt det orange hållet och bara dutta lite med en mer intensiv nyans på mitten av underläppen. Vill du gå all in så kör på hela läppen och markera linjerna med en läppenna i samma färg.

Matcha med perfekt hy
Läppstift som går åt det röda hållet har en tendens att framhäva eventuella rodnader och blemmor i ansiktet. Se därför till att täcka huden ordentligt med en foundation och gå eventuellt på med conceler där det behövs. Svep sedan lite solpuder över kindben, panna och näsa för en exotisk och sexig look.

Bildspel: Så får du till orange läpparna snyggt

Bildspel: Så får du till orange läpparna snyggt

[email protected]

2013-01-18 10:19:00

Publicerad: 18 januari 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp