Stjärnornas förberedelser för Oscars

improveme.se

Att vakna upp med en monsterfinne är jobbigt för alla. Men för stjärnorna som ska mingla på helgens Oscarsgala är det inte ett alternativ. Så här gör de för att undvika problemet.

Det är inte en slump att alla kändisar ser oförskämt snygga ut när de poserar på röda mattan. De har förberett sig månader innan.

En viktig del är hyn, som ska vara felfri och full av lyster. Den Los Angeles-baserade hudläkaren Harold Lancer, som bland annat behandlar Victoria Beckham, avslöjar för Yahoo Lifestyle hur de gör.

Hur tidigt börjar folk behandla sig innan Oscarsgalan?

-Ingen blir patient natten innan. De går alla på hudvårdsrutiner och kommer in en gång i månaden för micropolishing (som rengör på djupet och exfolierar huden, reds. anm.), säger Harold till sajten.

Vad är en så kallad pre-Oscars-behandling?

-En månad innan galan blir bahandlingen mer intensiv. Då kommer patienterna en gång i veckan för en skonsam micropolishing följt av 5-10 minuters röd eller blå LED-ljusbehandling. Det blå ljuset är för fet hy med aknetendenser, den röda är för hud som behöver fyllighet och lugnande, säger Harold.

-Dessutom kommer de få två olika ansiktsbehandlingar i veckan som är närande och ökar produktionen av kroppens kollagen. De kan också lyfta ögonbryn, käke eller hals.

Sätter du kändisarna på en särskild diet?

-Vi minska på intaget av kolhydrater och eliminerar salt och koffein. Socker och kolhydrater suger ut vatten ur dermis, vilket gör att huden ser slapp och livlös ut. Om du tittar på när galan sänds på tv ser du att ingen äter av det som serveras eftersom det är fullt av kolgydrater och salt. Och de dricker ingen alkohol, eftersom det torkar ut huden och kroppen.

Vad gör man om en -Gud förbjude -finne dyker upp samma dag?

-Då tömmer vi den och har omdelbart på is. Då går svullnaden ner inom cirka 30 minuter.

Modellen och skådespelerskan Milla Jovovich har fantastisk hy till naturen, men sprang nog på en del ansiktsbehandlingar inför förra årets gala.

Modellen och skådespelerskan Milla Jovovich har fantastisk hy till naturen, men sprang nog på en del ansiktsbehandlingar inför förra årets gala.

[email protected]

2013-02-22 09:19:00

Publicerad: 22 februari 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp