Solbränd på ett kick – med spraytan

improveme.se

Glöm skadliga solarium. Nu är det soldusch som gäller. – Nya bättre produkter har ökat efterfrågan, säger Jenny Törnros på Stockholm Beauty.

Nu hålls en tävling i Stockholm där alla kan rösta fram den snyggaste och mest naturliga selftan-brännan på Facebook. 

-Jag hade ett liknande koncept i Gävle nyligen och det blev succé. Jag väntar mig att trycket kommer bli minst lika stort den här gången, säger Jenny.

Vinnaren får bland annat ett presentkort på Stockholm Beauty, värt flera tusen kronor.  
 
Anledningen till att det har blivit så populärt att solduscha tror Jenny beror på att vi äntligen har insett hur farligt det är att utsätta huden för ultraviolett strålning -både från solen och solarium. Men också för att det erbjuds nya, bättre seltftan-produkter på marknaden.

-Nu finns solduschar som varken luktar, blir fläckiga eller orange. Det tar bara fyra minuter och det har de flesta tid med i vårt hektiska samhälle, säger hon. 

Jenny använder sig av det australiska selftanning-märket Vani-T, som flera kändisar som Kylie Minogue och Cheryl Cole också väljer.

-Produkterna innehåller ett grönt pigment som neutraliserar det orange, som ofta uppstår, och ger ett naturligt färgresultat, säger hon.

-Dessutom kan du duscha redan en timme efter spraytanningen, jämfört med många andra produkter där du måste vänta sex till tolv timmar.

En standarddusch hos Jenny kostar 350 kronor och färgen håller mellan fem och elva dagar, beroende på hudtyp och om man smörjer in kroppen med särskilda produkter som bibehåller brännan.

Förutom att Jenny Törnros är ägare av Stockholm Beauty håller hon spraytanningkurser och har bland annat fixat brännan på tjejerna i Miss World.

Förutom att Jenny Törnros är ägare av Stockholm Beauty håller hon spraytanningkurser och har bland annat fixat brännan på tjejerna i Miss World.

[email protected]

2013-02-26 16:00:00

Publicerad: 26 februari 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp