Här är BB-krämen som passar dig

improveme.se

BB-kräm fungerar som en färgad dagkräm som både återfuktar och ger en fin färg i ansiktet. Improveme.se har hittat fyra favoriter. Se vilken som passar dig bäst!

Dream Fresh BB Maybelline 119 kronor 30 milliliter
Denna BB-kräm finns i tre olika nyanser och är perfekt för dig som inte vill ha en täckande makeup. Förutom att krämen ljusar upp och lugnar huden så skyddar den även med spf 30. Produkten är oljefri.

All-in-one BB Cream The Body Shop 195 kronor 25 milliliter
Använd din vanliga fuktcreme under då denna produkt lutar lite mer åt foundationhållet. Den vita krämen innehållet pigmentfyllda kapslar som brister när du smetar ut krämen. Du kan även dutta ut krämen över ansiktet och sedan dra ut där du vill täcka lite mer.

Vitamin C+ Illuminating BB Creme SPF 20 Lumene 179 kronor 50 milliliter
Lumenes citrusdoftande kräm sjunker lätt in i hyn, ger lyster och håller hela dagen. Den har medeltäckning, vilket innebär att den döljer, men ser aningen naturligare ut än foundation. Dock så finns produkten bara i två nyanser (light och medium).

BB Cream 24hr Moisture Activtor Decleor Paris 295 kronor 40 milliliter
Vårnyheten från Decleor Paris har en beigefärgad ton som passar de flesta hudfärger. Skyddar mot UVA- och UVB-strålar och korrigerar ojämnheter. Säkert en blivande favorit i sommar.

Om du har torr hy så ta en lite mindre klick av din vanliga dagcreme och applicera innan BB-krämen.

Bildspel: Här är BB-krämen som passar dig

Bildspel: Här är BB-krämen som passar dig

[email protected]

2013-04-03 07:48:00

Publicerad: 3 april 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp