Intervju Bonnie McKee

improveme.se

Hon har hjälpt till att skriva fyra hitlåtar åt Katy Perry och nu fortsätter framgången – som artist. Läs den exklusiva intervjun med Bonnie McKee här!

Även om 29-åriga Bonnie McKee inte riktigt har slagit igenom som sångerska så har hon många erfarenheter i ryggsäcken. Utöver att ha hjälpt till att skriva Katy Perrys ”California Gurls”, ”Teenage Dream” och ”Part of Me” så har Bonnie också samarbetat med Britney Spears, Christina Aguilera och Kylie Minogue.

Nu tänker hon slå igenom själv -och är redan en god bit på vägen. Vi pratade med Bonnie McKee om skönhet, artistlooks och kändisförälskelser.

<iframe width=“500“ height=“300“ src=“//www.youtube.com/embed/nNXA0YjJkgs“ frameborder=“0“ allowfullscreen></iframe>
<font size=“1“>Katy Perry, Tommy Lee och Adam Lambert försöker sig alla på Bonnies låt. Se originalvideon längre ner!

Du har ofta synts med popikonen Katy Perry. Hur känner du henne?
– Det där är en ganska rolig historia. Eftersom vi båda var fattiga låtskrivare handlade vi ofta i billiga klädbutiker. Människorna där var ganska snobbiga, men jag och Katy höll ihop och har varit kompisar ända sedan dess.

När bestämde du dig för att inleda en sångkarriär?

– När jag var 16 år så fick jag ett skivkontrakt och jag har alltid vetat att jag vill göra detta. Redan under min uppväxt i mitt gamla hus så visste jag att jag ville stå på scen.

Hur sticker du ut från resten av popartisterna där ute?
– Med min erfarenhet som låtskrivare så har jag en god förståelse av hur man skriver en hit, och jag vet hur man når publiken. Dessutom har jag en unik röst och ett annorlunda perspektiv.

Just eftersom Bonnie fortfarande är relativt ny som artist så är pressen ganska lätt att hantera. Däremot har hon ett hektiskt schema, men försöker ändå klämma in några träningspass.

– Jag får göra tid. Typ tre eller fyra gånger i veckan så har jag en timme eller två för mig själv. Jag tror det är viktigt, inte bara fysiskt men också psykiskt.

Anser du att utseendet är en viktig del i artistyrket?
– Personligen är jag en visuell artist som kommer från en värld av utklädnader och musikvideos och jag tror att det kan vara bra att sticka ut lite.

Skulle du exempelvis kunna bära en köttklänning som Lady Gaga?
– Haha, nej jag tror inte det. Däremot så beundrar jag hennes kreativitet och mod, hon är en fantastisk artist.

<iframe width=“500“ height=“300“ src=“//www.youtube.com/embed/-Uh6VZF0R5U?rel=0“ frameborder=“0“ allowfullscreen></iframe>
<font size=“1“>Officiella musikvideon för Bonnie McKees “American Girl“.

Precis som de flesta av oss bryr sig Bonnie om sitt utseende och sätter sig själv på en nia i skalan om hur fåfäng hon anser sig vara. Hon är dock inte bara fåfäng för sin egen skull, mycket har med imagen att göra.

– Det är nog viktigt att ha en unik look, säger hon till improveme.se.

Just nu marknadsför Bonnie låten ”American Girl” och jobbar med ett album som kommer ut nästa år. Dessutom arbetar hon med ett ”zombieprojekt” inför Halloween tillsammans med Boys Noize och pojkvännen Oliver Goldstein. Tänk Michael Jacksons ”Thriller”-video.

Bonnie må ha pojkvän, men det finns några godingar i kändisvärlden som hon har en liten ”celebrity crush” på.

– Johnny Depp. Jag vet att han är lite old school men det när nog därför jag gillar honom. Och Ryan Gosling, han är så snygg.

Var ser du dig själv om fem år?
– Då skulle jag vilja vara tre album in på sångkarriären och ha hunnit göra lite mer skådespeleri. Sen hoppas jag på att få ha en egen talkshow.

Till sist: vad finns alltid i Bonnie McKees väska?
– En svart liquid eyeliner från Mac.

Bonnie McKee är aktuell med singeln

Bonnie McKee är aktuell med singeln ”American Girl”.

”Det är nog viktigt att ha en unik look”, säger hon till improveme.se när vi pratar skönhet och hälsa.

Bonnie är god vän med sångerskan Katy Perry, och de har skrivit flera av Katys hitlåtar tillsammans.

Bonnie är god vän med sångerskan Katy Perry, och de har skrivit flera av Katys hitlåtar tillsammans.

kevin.krooks@improveme.se

2013-08-30 12:07:00

Publicerad: 30 augusti 2013

Våra mest älskade skönhetsklassiker

De tidlösa produkterna vi aldrig tröttnar på