Så behåller du brännan hela hösten

improveme.se

De lata dagarna på stranden är ett minne blott. Men din gyllene solbränna behöver inte vara det. Här är tre tips som hjälper dig bevara din solkyssta hy en bra bit in på hösten.

Få saker är fräschare än en gyllene solbränna. Med några enkla knep kan du behålla färgen hela hösten. Improveme.se avslöjar hur.

Ta vara på solchanserna
Högsommaren må vara över, men visst kikar solen fram även i september. Passa på att sola när du får möjlighet och våga peela huden försiktigt emellanåt. Det ger huden en vackrare lyster och djupare färg.

Ät dig brun
Ät morötter eller oljor med morotsextrakt för att ge huden lyster och lite färg. Även antioxidanten betakaroten hjälper till att bevara en gyllenbrun ton. Det förekommer bland annat i persilja, grönkål, morot, spenat och sötpotatis, men finns också som kosttillskott.

Fuska på ytan
Den solklart snabbaste vägen till brun hy stavas brun utan sol. Skippa solariet och satsa på en spraytan på salong eller fixa det hemma med hjälp av en kräm. Men glöm inte att skrubba huden först för att få färgen så jämn som möjligt.

Bildspel: Så behåller du brännan hela hösten

Bildspel: Så behåller du brännan hela hösten

[email protected]

2013-09-03 16:25:00

Publicerad: 3 september 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp