Bästa knepen för en strålande hy

improveme.se

Trött på finnar och dålig hy? Gapar plånboken tom? Inga problem. Här följer fem fungerande hudtips – helt gratis.

En perfekt hy behöver inte innebära dyra ansiktsprodukter som används en gång för att sedan försvinna bland havet av flaskor i badrumsskåpet. Vi har samlat ihop fem gratistips för dig som vill ha vacker hy -utan att bränna tusenlappar.

Ät mer fett

Genom att äta nyttig fettrik kost, så som nötter och avokado, behåller huden sin naturliga mjuk- och smidighet.

Sov med extra kudde
Vill du slippa vakna upp med svullna ögon så ska du sova med en extra kudde. Genom att sova med huvudet i högläge samlas det inte överflödigt vatten i huvudet och ögonen.

Undvik hårprodukter

Pannan kan vara ett utsatt område när det kommer till finnar. Rester av gammalt balsam och stylingprodukter kan täppa till och irritera huden just där. Så se till att du alltid sköljer ut ditt hår ordentligt innan du lämnar duschen. Skydda även ansiktet från andra sorters hårprodukter så som hårspray.

Växla temperatur i duschen
Genom att växla mellan kallt och varmt vatten i duschen så sätter du igång blodcirkulationen, vilket genererar en fräsch lyster. Det kan vara en aning obehagligt men ska göra huden fastare.

Var noga med duschrutinerna

Svett kan täppa till porer och ge upphov till akne. Genom att duscha direkt efter ett träningspass kan man förebygga detta oönskade besvär. Känner du att du hellre duschar när du kommit hem så sätt på dig en lätt t-shirt av bomull efter träningen. Tänk även på att du tvättar bort allt smink innan du tar dig an någonting som kommer få dig svettas.

Bildspel: Bästa knepen för en strålande hy

Bildspel: Bästa knepen för en strålande hy

[email protected]

2013-10-14 08:46:00

Publicerad: 14 oktober 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp