Guide: Få bort glittret från naglarna

improveme.se

Glittriga naglar passar lika bra som raketer till nyår. Men vad ska man göra när man inte längre vill ha discobollar till naglar? Vi tipsar om hur du enklast tar bort det envisa, glittriga lacket.

Har man någonsin försett sina naglar med glitter så vet man att det inte är en lek att få bort. Trots deciliter av aceton och berg av bomull så sitter de små konfettibitarna som berget. Men med lite tålamod och finess så går det att fixa.

Börja med att dränka en bomullsbit i aceton eller annat nagelborttagningsmedel. Klä därefter in nageln i bomull och vira sedan in den i aluminiumfolie. Se till att folien är väl försluten och att den täcker all bomull. Detta förhindrar medlet från att avdunsta.

Gör detta på alla fingrar och låt verka i fem minuter. Efter kuren kan du pilla bort det glittriga nagellacket utan några problem. Nageln kan kännas lite skrovlig men blir som ny efter några droppar nagelolja.

För att slippa lägga ner mycket tid på att ta bort nagellacket är det en god idé att måla naglarna med ett vanligt nagellack innan du applicerar glittret.

Bildspel: Guide: Få bort glittret från naglarna

Bildspel: Guide: Få bort glittret från naglarna

[email protected]

2013-12-30 13:48:00

Publicerad: 30 december 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp