Från finska Lappland till Oprah

improveme.se

Redan har de gjort sig kända som det ingrediensmedvetna hudvårdsmärket. Bär och arktisk kyla är hjärtat i dessa efterfrågade produkter. Nu har finska Lumene också upptäckts av Oprah Winfrey.

Visst kan man kalla det snålskjuts, att världens mäktigaste TV-personlighet utnämner en som sin favoritprodukt 2014. Man skulle å andra sidan också kunna kalla det genomslagskraft, att ett finskt märke på framfart lyckas ta sig hela vägen in i Folkhemsamerika.
För egentligen är det just det som det handlar om. The Oprah Magazine är som en förlängning av hennes tidigare talkshow-långkörare, The Oprah Show.

Här omnämns allt mellan himmel och jord, högt och lågt, med betoning på välmående kvinnor i karriären. Och när ett märke som Lumene välsignas av lattemammornas trendkänsliga hus guru Oprah, då är det på allvar.

Lumenes Arctic SPA-serie har upptäckts av alltfler kvinnor världen över som uppskattar varumärkets förmåga att paketera arktisk skönhet. Med kraftfulla och effektiva ingredienser från den nordiska naturen har deras hudvård kommit att bli förknippad med omvårdad hy långt utanför Finlands gränser.
Redaktionen hurrar alltid för nordiska framgångar på andra sidan Atlanten. När den dessutom är välförtjänad, ser vi det som vår skyldighet att rapportera hem igen.

Bildspel: Från finska Lappland till Oprah

Bildspel: Från finska Lappland till Oprah

[email protected]

2014-12-02 08:59:00

Publicerad: 2 december 2014

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp