Revolutionerande läppolja gör succé

improveme.se

Oljebaserade produkter har länge undvikits i kosmetikvärlden. Yves Saint Laurent har däremot omfamnat den fridlysta ingrediensen och skapat den första läppoljan på marknaden, Volupte Tint-In-Oil.

Är det möjligt att få det intensiva pigmentet av ett läppstift och den lena sammetskänslan av ett hårserum i en och samma produkt? Absolut, menar Yves Saint Laurent. Skönhetsjätten har introducerat en innovativ och unik läppolja som ska vårda samtidigt som den efterlämnar en intensiv färg likt en lipstain.

Huvudingredienserna består av hela fem oljor; aprikoskärnolja, korianderfruktolja, jojobaolja, passionsfruktsolja och macadamiaolja. För att oljorna och pigmentet inte ska repellera har YSL använt sig av den nyutvecklade teknologin Colour Link Infuser.

Likt Sephoras Lipbalm med färg har produkten även egenskapen att kunna samverka med läpparnas naturliga färg. Pigmentet i produkten samverkar med läpparna vilket leder till att en och samma färg kan se olika ut, beroendes på vem det är som bär den.

Tint-in-Oil kommer i åtta soliga nyanser; Drive Me Copper, Oh My Gold, Undress Me, I Rose You, Cherry My Cherie, Peach Me Love, Crush Me Orange och Pink About Me, och hittas här.

Bildspel: Revolutionerande läppolja gör succé

Bildspel: Revolutionerande läppolja gör succé

dagmawit.alemayehu@improveme.se

2015-03-21 09:10:00

Publicerad: 21 mars 2015

Historien om plastikkirurgin

Skönhetsingreppen genom tiderna