Storstjärnorna väljer Tidal

improveme.se

En ny musiktjänst har kommit till stan. Den heter Tidal och bakom den ligger bland annat rapparen Jay-Z. De har nu lockat till sig många av de största stjärnorna, som Madonna, Beyoncé och Rihanna.

Hon är en av vår tids största stilikoner. Från spetsar, lockar och bar mage när hon slog igenom med Like a Virgin via looker som mörkhårig latino i Like a Prayer, till strutbh’ar och slickad hästsvans. Numera är Madonna 56 år men still going strong och ungefär så långt ifrån en medelålders dam man kan komma.

Mandonnas senaste album heter Rebel Heart och nu ska det kanske komma att lyftas bort från vår svenska streamingtjänst Spotify. Klart är i alla fall att hennes album kommer att finnas tillgängligt på Tidal. Tjänsten lanserades i Sverige under måndagskvällen och kommer enligt källor att kosta cirka 20 dollar i månaden.

Det skvallras om att andra som är i begrepp att lämna Spotify och gå över till Tidal är Kanye West och Daft Punk. Än så längen är det dock bara rykten och vi hoppas att musiken kommer ligga kvar både på Sportify och Tidal.

Foto: All Over Press

Madonna är en av de riktigt tunga namnen som ryktas lämna Spotify.

Madonna är en av de riktigt tunga namnen som ryktas lämna Spotify.

Numera kör Madonna på matadorstilen.

Numera kör Madonna på matadorstilen.

Och när man går förbi står stjärnorna på rad...Från Tidals presskonferens.

Och när man går förbi står stjärnorna på rad…Från Tidals presskonferens.

louise.flinck@improveme.se

2015-03-31 07:55:00

Publicerad: 31 mars 2015

Slipp torr hy i vinter

Så håller du huden len och fräsch