Oväntat slut för skönhetslegenden

improveme.se

Talar man om Dr Brandt tänker de flesta skönhetsjunkies på krämer av alla de slag. Nu har tyvärr märkets grundare gått bort.

Märket Dr Brandt började säljas 2001 och har sedan dess hyllats av både mode- och skönhetsindustrin för sina mjukgörande, visuellt föryngrande och vårdande effekter.

Fredric Brandt var både dermatolog och före detta cancerläkare. Och skrev bland annat boken ”Age-less” där han berättade om alla tips och trix som finns för att behålla huden ungdomlig så länge som möjligt.

En av Dr Brandts trognaste kunder var Madonna och en annan som prisat krämer som Pores no more och Lineless eye-cream är Gwynneth Paltrow.
Fredric Brandt blev 65 år.

Läkaren Fredric Brandt skapade det världskända märket Dr Brandt.

Läkaren Fredric Brandt skapade det världskända märket Dr Brandt.

Dr Brandt dog i söndags då han tog livet av sig genom hängning. Han ska bland annat ha varit deprimerad, och det rapporteras att han var djupt sårad av satirserien

Dr Brandt dog i söndags då han tog livet av sig genom hängning. Han ska bland annat ha varit deprimerad, och det rapporteras att han var djupt sårad av satirserien ”The Unbreakable Jimmy Smith” som har stora likheter med Fredric Brandt.

[email protected]

2015-04-08 08:45:00

Publicerad: 8 april 2015

10 relationstips på semestern

En klassiker bara ni två – skapa nya minnen genom att dra iväg på en roadtrip