Hallå där: Emilia de Poret

Finns det någon skönhetsbehandling du gör regelbundet?
-Träning! Verkligen det bästa för att få mer lyster. Eftersom jag stylas mycket med hår och make, gör jag regelbundet inpackningar och ansiktsmask, gärna återfuktande. Saknar jag något funkar olivolja i håret och honung i ansiktet. När jag senast var på ett gig i Ryssland fick jag be hotellets kock om en flaska olivolja i brist på inpackning, det fanns nämligen ingen skönhetsbutik till hands!

Tänker du på rådande trender när du sminkar dig?
-Absolut, det går ihop med det man har på sig klädmässigt. Just nu gillar jag mycket färg, det känns rätt i tiden. Mitt signum just nu är chockrosa läppar. Jag hittade en underbar nyans i Paris, NARS läppstift i nyansen Schiap.

Läppstift eller läppglans?
-Läppstift, det är mer effektfullt än gloss och sitter bättre. Har jag gloss kan det fastna på micken.

Vilken var den första skönhetsprodukt du köpte?
-På mitt första gig i tonåren hade jag Madonna som förebild så jag köpte en svart kajalpenna som jag sotade ögonen med, men såg mest ut som en pandabjörn.

Om du bara har fem minuter på dig, vad missar du aldrig?

– Mascara och mina rosa läppar kanske concealer om jag hinner. Mascara gör att jag vaknar till liv och chockrosa läppar piggar upp vilken outfit som helst. Jag sprayar alltid lite av doften Stella Mccartney rose också, känner mig naken utan min doft, har haft den i flera år.

Vilken skönhetsprodukt skulle du ge till en känd person och varför?
-Eftersom jag kommer att börja samarbeta med Sveriges grymmaste rappare Adam Tensta så det skulle det vara kul att ge honom något. Han är Tenstafan och det vore kul att kontra med en ”neighbourhood”-doft från New York: [url”>http://www.bondno9.com/catalog/products.php. Noho är ett skönt klubbdistrikt i New York just nu, så den borde passa honom.

Besök Emilias myspace

Bildspel: Hallå där: Emilia de Poret

Bildspel: Hallå där: Emilia de Poret

2007-11-30 14:24:00

Publicerad: 30 november 2007

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige