ACO hottar upp förpackningar och formula

Fukt fukt fukt, det är det viktigaste för att må bra . Det behöver vi året runt, inifrån och ut. Det är viktigt att dricka vatten för att kroppen ska må bra och det är viktigt att tillföra fukt för att huden ska må så där bra och stråla som man önskar.

ACO är märket de flesta av oss köpt någon gång på Apoteket. De där flaskorna som har bra priser och pålitligt innehåll, men som kanske inte är de hetaste på marknaden. Man har kanske hellre ställt in dem i badrumsskåpet än att ha flashat dem på hyllan. Detta vill man nu ändra på och har gjort om både förpackningar, doft och innehåll. Istället för rött och vitt i en förståndig flarra är det nu vitt och silver som gäller på Special Care serien. Tripe Moist Complex. Triple moist är som det låter tre aktiva ingredienser som arbetar tillsammans och skapar ett återfuktat resultat på djupet.

acodeo

ACOs tre serier heter Daily Care, Special Care, samt Sense & Care.

acobody

Daily Care är den vardagliga och snabba serien. Här återfinns både kroppsprodukter med och de utan parfym. Man kan också välja om man vill ha för torr eller normal hud. Många blir torrare på vintern och kan då behöva använda andra produkter under den kalla årstiden än den varma. Pris 49- 109 kr.

aco2

Special Care är precis som den låter en serie för specialbehandling Det vill säga om man har väldigt torr och/eller känslig hud. Hela serien förutom deodoranten är oparfymerad. Pris 55-149 kr.

aconeroli

Sense & Care ersätter ACOs tidigare one-shots med den här serien. Här kan man välja mellan två olika dofter på sin bodylotion och duschcreme. Den ena är med vildhonung och vanilj och den andra doftar neroli. Pris. 79-99 kr.

Louise Flinck
Publicerad: 3 september 2015

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp