Hollywoodstjärnornas budgetfavorit till Sverige

De är vackra, rika och berömda. De kan köpa i stort sett vad de har lust med, från dyra bilar till säkerhetsnålar i guld. När de kommer till skönhetsprodukter kan de smörja in sig och sminka sig med det dyraste av det dyra om de så vill. Men alla gör inte det bara för att de kan. Nej en del väljer ändå budgetprodukter. Sådant som alla har råd med. Med andra ord kan vi vanliga dödliga bli Hollywoodsnygga för en billig peng. Eller, vi kan ju försöka i alla fall. Bra ljussättning gör ju sitt till…

cetaphil-a

Ett av märkena som tillhör kategorin budget som stjärnor som Charlize Theron, Olivia Wilde, Claire Danes, Christina Aguilera, Pharell Williams med flera hyllar är Cetaphil. Det är ett av världens mest sålda märken när det kommer till hudvård, men hittills har vi svenskar fått köpa det när man är på semester utomlands. Men inte nu längre!

Från och med vecka 42 kan man köpa en del av Cetaphils sortiment på svenska apotek. Hela serien innehåller över 160 produkter men till en början kommer man att kunna välja bland nio av deras mest populära produkter. En av stjärnornas favoritprodukter är Gentle skin cleanser som bland andra übersnygga Diane Kruger och Ashley Tisdale använder.

diane_ashley

– Cetaphil är inget lyxvarumärke. Därför är det intressant att så många superkändisar spontant berättar att de använder den. Det beror nog främst på att produkterna faktiskt håller vad de lovar. Men är man känd och ständigt uppvaktad av media tror jag att det också kan kännas bra att få bjuda på ett lite mer vardagligt och prisvärt tips, säger Maria Hedström på Galderma Nordic, som marknadsför Cetaphil i Sverige.

Louise Flinck
Publicerad: 30 september 2015

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp