Nu är det terapi för huden som gäller

Är det årstiden, är det åldern? Men alltid är det väl nått. Vår hy har en central roll i kampen mot tiden och kampen mot åldrande. Därför är det viktigt att vi ger den lite extra kärlek.

Halva sanningen bakom en välbevarad och frisk hy handlar om fukt. Inte en eller två gånger i veckan, inte någon enstaka gång när man känner för det. Det handlar om en slavisk rutin som bör vara lika strikt som den sundaste kostregimen.

Den andra delen av sanningen handlar om kvalitativa hudvårdsprodukter med aktiva ämnen som faktiskt gör en skillnad på huden. Blue Therapy Accelerated Serum och Cream motverkar våra tydligaste ålderstecken; rynkor, mörka fläckar och minskad spänstighet.

När vår dagliga ansiktscrème framför allt jobbar med hudens översta lager kan ett serum vara vägen till en mer djupgående ansiktsvård. Serumet hjälper nämligen de vårdande ämnena att penetrera huden på djupet.

Allt färre varumärken pratar om hudföryngrande produkter och det verkar som att vi kvinnor äntligen ser skönheten i att åldras med grace. En sund trend där fokus istället handlar om att bevara sin hud och reparera den, snarare än att backa tiden.

 

Blue Therapy Accelerated Cream (595 kr, 50 ml) & serum (500 kr, 30 ml).

Ricki Petrini
Publicerad: 26 november 2015

Historien om plastikkirurgin

Skönhetsingreppen genom tiderna