Nu ska underlivet dofta parfym

Att alla svettas är en självklarhet. För att slippa odör kör vi på den gamla hederliga deodoranten i armhålorna, och ibland kanske man tar någon slags deo på fötterna också. Resten av kroppen får liksom vara. Detta trots att vi har svettkörtlar även på andra ställen. Som i underlivet.

Vi svettas runt könsorganen. Både män och kvinnor gör det. Men där män relativt ogenerat talar om pungsvett är det inte ofta man hör talas om mussvett.

Att dofta från “det onämnbara” är känsligt. För visst ska tjejer dofta smultron från både här och där? Fisa, rapa och svettas mellan benen gör inte fina flickor. Men det GÖR vi ju faktiskt. Alla. Enligt poeten, författaren och artisten Ulf Lundell ska “en fitta lukta fitta och inte som nån jävla sommaräng”. Men nu kanske inte alla vill göra det.

Så istället för att i smyg kleta armhåledeo i ljumskarna kan nu både män och kvinnor spraya sig med en deodorant avsett för just intimområdet. DeoDoc är en svensk deodorant som både är skonsam och som effektivt dämpar odör.

Vi på Improveme har testat DeoDoc och kan bocka av punkterna man som konsument frågar efter när det gäller just det känsliga underlivet. En allergisk reaktion i det området är nog det sista man önskar sig. Vi sätter ok-stämpeln på följande punkter:

  • Gynekologiskt och dermatologiskt testad.
  • Allergenfri och parabenfri.
  • Utvecklad i samråd med läkare.
  • pH-balanserad samt skonsam mot underlivet.
  • Mild och fräsch doft av Green Pear, Bergamott och Jasmin. Männens motsvarighet doftar Sandalwood, Mysk och Marine.
  • Mjukgörande Meadowfoam seed oil.
Louise Flinck
Publicerad: 3 juli 2015

Vintersäkra makeupen

Undvik torra läpparna