En glassbil kommer lastad med lack

Vintermörkret har inneburit dystra nyanser vad gäller klädsel, smink, och inte minst nagellack. Men nu när vårsolen tittar fram har vi äntligen anledning till att tänja på gränserna genom att smycka naglarna med ljusa och vågade färger. Väl inför den ljusa säsongen har Ciaté lanserat ett glassigt set nagellack.

Mars, april har knopp i håret? Ja, ni känner till det ni med va? Den efterlängtade våren är här och kanske har du redan hunnit njuta av värmen med en glass i handen. För dig som är på strikt diet och gärna avstår från att gotta dig i Daimstrutar och sorbetbägare finns det ett alternativ. Skönhetsjätten Ciaté har nämligen valt att agera glassbil i år -en glassbil med nagellack i bakluckan.

Den nya nagellackskollektionen, Ice Cream Van Collection, är klart nog glassinspirerad och kommer i ett mini-fempack. De färgsprudlande lacken kommer i nyanserna lila, rosa, orange, blått och grönt. För att få till den autentiska droppande glass-effekten klistrar man busenkelt på 3d dekaler som tillkommer i vanen.

För 245 kr kan kollektionen bli din. Du hittar den här.

Ciatés nya kollektion Ice Cream Van med tillkommande klistermärken.

Ciatés nya kollektion Ice Cream Van med tillkommande klistermärken.

Busenkel styling med felfritt slutresultat? Ja, tack!

Busenkel styling med felfritt slutresultat? Ja, tack!

dagmawit.alemayehu@improveme.se

2015-03-11 12:19:00

Dagmawit Alemayehu
Publicerad: 11 mars 2015

Historien om plastikkirurgin

Skönhetsingreppen genom tiderna