Gynning designar nästa Glossybox

Hör upp alla Gynning-fans! Nu kan du snart ha ett av hennes konstverk hemma på nattduksbordet. Carolina Gynning står nämligen för designen av nästa månads Glossybox.

Efter att ha samarbetat med en rad framgångsrika konstnärer är det nu dags för Carolina Gynning att sätta sin prägel på vårens färgstarkaste Glossybox. Med sitt konstverk Ibiza Queen utnyttjar Carolina Gynning boxens tredimensionella form genom att klä alla sidor med färg.

– Ibiza Queen är ett verk som föreställer en stark och oberoende kvinna, säger Carolina och fortsätter:

– Jag tycker att det är viktigt att man känner ett djup när man tittar på min konst. Skönhet börjar inifrån och det finns inget vackrare än en kvinna som vågar visa känslor. Genom att använda spännande färgkombinationer vill jag skapa en nyfikenhet hos betraktaren, en nyfikenhet att vilja veta mer.

Under de senaste åren har Carolina Gynning ställt ut sin konst både utomlands och i Sverige och har formgivit alltifrån smycken till inredningsaccessoarer. Har du en gång sett ett Gynning-verk kommer du att känna igen det om du stöter på ett liknande igen. Hennes färgstarka porträtt är nämligen både iögonfallande och personliga då hon ofta skapar utifrån självupplevda händelser.

– Det känns roligt att kunna bidra till att göra Carolinas konst tillgängligt för fler, säger Victoria Senkpiel, Managing Director på Glossybox.

En månadsprenumeration av Glossybox kostar 139 kronor per månad och finns i versioner både för män och kvinnor. Gynning-boxen finns tillgänglig i begränsad upplaga från och med i slutet av maj på glossybox.se.

Isabella Eklöf

[email protected]

2015-05-12 14:36:00

Isabella Eklöf
Publicerad: 12 maj 2015

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp