Designa ditt eget läppbalsam

 

Våra läppar blir glada för fukt året runt, men ofta kan de behöva lite extra kärlek och omvårdnad under den kalla årstiden. Det är så lätt att man slickar sig omedvetet om läpparna när det blåser och vips står man där med en narig, ful och öm mun. Det är då man ska se till att ha någon sorts läppsalva tillgänglig.

eos

Ett av de populäraste läppbalsamen de senare åren har varit EOS. Den runda söta lilla burken med innehåll som doftar så gott att man gärna skulle sticka ner tungan i burken. Årets Holiday Pack består av tre lip balms och hundratals dekorativa utsmyckningar, som tillsammans ger oändliga möjligheter för att dra på med din egen kreativitet.

eos-stickers

 

Blinga läppbalsamen med juveler, diamanter, kedjor och bokstäver och ge bort till en vän. Eller behåll själv. I förpackningen finns de klassiska smakerna Sweet Mint och Pomegranate Raspberry , men de får nu också sällskap av den nya limited edition-smaken Vanilla Bean.

Läppbalsamen är 100 % naturliga och organiskt certifierade av USDA. Formulan är berikad med både sheasmör, jojobaolja och antioxidantrika Vitamin E för att hålla läpparna mjuka och återfuktade i den torra vinterluften. Samtliga produkter är fria från parabener, gluten och petrolatum,

Eos Holiday Pack 2015 säljs som 3-pack och finns till försäljning hos KICKS, H&M och Kronans Droghandel från och med november 2015. Pris: 199 kr

Louise Flinck
Publicerad: 1 december 2015

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige