Här är några av hösten och vinterns hetaste makeuptrender

Till hösten blir vi svenskar gärna lite grå och murriga i våra färgval på såväl kläder som makeup. Men lagom till jul älskar vi att explodera i glitter. Fast varför inte börja redan nu? I alla fall om Make Up Store får bestämma.

Make Up Store visade under en av sina spektakulära shower att i höst och vinter är det glitter och glam som sätter tonen på sminket. Gärna mycket highliter och bäriga läppar. Man visade tre olika looker och de kallas för Multi, Artic och Magic.

multi multi2

Multi är färgstark med just den där highlightern och mörkt vinröda läppar tillsammans med en knallig ögonskugga. Metalliskt och futuristiskt är ledorden för den här looken. Glöm det där med att fokusera på läppar eller ögon, nu ska båda delarna synas!

artic articmake-a

Artic i sin tur går som man kan gissa av namnet, mer åt det kalla hållet och skimrande hållet med jordiga toner och ljusare läppar jämfört med Multi. Looken är inspirerad av isande vindar, snöiga berg och en glittrande stjärnhimmel.

magic magic2

Och så har vi Magic. Den här maken är ett överdåd i glitter och glamour. Det är lösögonfransar med strass, glittrig ögonskugga som även används där man normalt sett sätter sin highliter (tinningar, högst upp på kindbenen osv). till och med läpparna ska glittra av disco-lipgloss. En inbyggd lampa i glosset gör att man ska kunna applicera nytt även på en mörk nattklubb.

Louise Flinck
Publicerad: 9 september 2015

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige