Supermodellen visar Isadoras stora höstnyhet

En rolig sak med hösten är alla nyheter. Det gäller både mode, makeup, hudvård, skor och förstås allt annat.

Det svenska märket Isadora ligger i framkant när det kommer till nyheter, och har flera på gång inför hösten. Två av de största är att de har ett nytt ansikte utåt, samt att de är först ut av märkena i den lite billigare klassen att släppa sin version av cushion-foundation.

Märken som Lancôme och Pür minerals har också denna smarta foundation som ser ut som en puderdosa men som innehåller flytande foundation. Praktiskt om man vill fräscha till sig under dagen. Innehållet i Isadoras kudd-foundation är densamma som i deras nude-foundation. Man kan alltså fylla på från sin vanliga flaska om man redan använder produkten.

Om ni känner igen modellen på bilden så kan det vara från Justin Biebers nya video ”What do you mean”, där hon är Justins undersköna motspelerska. Tjejen heter Xeni Deli och är hetare än hetast just nu. Förutom att hångla loss med popsångare på film är hon även Isadoras nya ansikte utåt.

Som den supermodell hon är har Xeni även varit med i musikvideos för Enrique Iglesias och Calvin Harris. Hon har också frontat kampanjer i tidningar som Sports illustrated, Harper’s Bazaar, Vogue, ELLE, Allure och GQ. Nu  kommer vi alltså även att få se henne för svenska Isadora.

 

Louise Flinck
Publicerad: 4 september 2015

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige