Kändisarna som vann Halloween 2015

Ingen kan väl ha missat att det varit Halloween i helgen som gick? Det vimlade av utklädda människor – stora som små över hela Sverige. För vi har sedan … anammat trenden med maskerad och barn som går runt och tigger godis även här i vårt avlånga land. Traditionen kommer från början från Irland men de flesta förknippar nog den med USA. Där går man verkligen all in med sina utstyrslar.

I Sverige är vi  ganska tråkiga och likformiga och väljer att vara häxor, vampyrer eller något annat som innebär att man får sminka sig med vitt smink och fejkblod. I USA är man mer fantasifull och väljer hej vilt bland karaktärerna man vill klä ut sig till.

jessica1
Mästarnas mästare när det kommer till Halloweenutstyrslar är Heidi Klum. I år var det 16e gången Heidi var värdinna för ett Halloweenparty och som alltid sopar hon banan med gästernas kostymer. Om hon förra året valde en extremt osexig outfit där hon klädde ut sig till gammal tant, så tog hon den absolut motsatta riktningen i år och valde att klä ut sig till en tecknad vamp. Hon föreställde närmare bestämt Roger Rabbits sexiga fru Jessica Rabbit. Hetare än så blir det inte i den tecknade världen.

jessica2
jessica3

Heidi hade silikonmask såväl i ansikte som på kroppen för att få till de yppiga brösten, stora rumpan och plutande munnen. Snacka om att verkligen gå in för en fest!

sandyjessica En av Hedis gäster var modellen Gigi Hadid.
sandy1 Även Gigi hade valt att klä ut sig till en filmkaraktär, nämligen Sandy från ”Grease”.
sandy Gigi är den snyggaste Sandyn sedan Olivia Newton John.

ursulaEn annan av de allra bästa utklädnaderna för i år var skådishunken Colton Haynes tolkning av Ursula från den ”Lilla sjöjungfrun”. Så jäkla läbbig!

romy-michelleJessica Alba och bästa vännen Kelly Sawyer valde att gå som Romy och Michelle från filmen ”Romy and Michele’s High School Reunion”. Eller som den heter på svenska ”Romy och Michelle – blondiner har roligare”. (Ja vi tycker också att översättaren borde få sparken).

margeEmily Ratakowskij kom som den vettigaste medlemmen ur Simpson-familjen, nämligen mamma Marge.

taylorVi tippar att Elsa från filmen ”Frost” var det absolut vanligaste valet för småtjejer när det gällde kostymval. Taylor Swift tog istället på sig rollen som Olaf från samma film. Snögubben som älskar värme.

halloween-aFörutom Heidi Klum ser vi här även Casper Smart och Jennifer Lopez.

beyonce Queen B – Beyoncé klädde ut sig till en annan drottning, nämligen Aoleon från ”En prins i New York”.
comingtoamericaJay Z hakade så klart på som, tja antingen är det prins Akeem från Zamunda eller kanske pappan kung Jaffe Joffer.

nph-familj En anan kändis som älskar Halloween och klär ut hela familjen är Neil Patrick Harris. Här har de dragit på sig dräkter från ”Star Wars”.
nph Ben Obi-Wan Kenobi.

Louise Flinck
Publicerad: 2 november 2015

10 relationstips på semestern

En klassiker bara ni två – skapa nya minnen genom att dra iväg på en roadtrip