Nu kan du prenumerera på parfymer

Att ge bort parfymer i present och julklapp blir ofta uppskattat av mottagaren, fast det beror lite på hur väl man känner den som får doften. För när det kommer till parfym är det väldigt olika vad den ene gillar och den andre avskyr. Någon föredrar blommiga parfymer, en annan sportigt citrusfräscha, en tredje vill vara trendig och hänga med i vad som är nytt snarare än att hen har en favoritdoft.

sniph

För att slippa ge bort fel doft kan man nu ge parfymer en gång i månaden. Eller för den delen köpa till sig själv. Det är företaget Sniph som tagit fasta på att många av oss kanske inte använder enbart en parfym, utan vill testa oss fram. Förnya oss och klä oss i en doft vi känner för just den dagen.

Sniph har därför tagit fram en prenumerationstjänst där du får hem en miniflaska parfym varje månad. Flaskan innehåller 7 ml vilket är ungefär vad man gör av med på en månad (vissa mer, andra mindre).

miumiu

 

Det finns fyra olika segment att välja mellan. Trending now. Female classics, Clean och Avantgarde.

• Trending now – de senaste dofterna på marknaden. Som till exempel Miu Miu EdPDolce från Dolce & Gabbana. Eller Black Opium från Yves Saint Laurent.

• Female classics – nutida och äldre klassiker. Exempel är Chloé EdT från Chloé, Chance från Chanel eller J’Adore från Dior.

• Clean – enkla och rena dofter som passar när som helst. Exempel Palermo från Byredo eller 3 L’impératrice från Dolce & Gabbana.

• Avantgarde – Spännande dofter som kanske inte är för alla. Exempel Bal D’Afrique från Byredo, Philosykos från Diptyque eller Black Orchid från Tom Ford.

blackorchid

Upplägget känns perfekt för oss doftälskare. Om det känns svårt att välja kategori så går det att byta när man vill och det går att säga upp prenumerationen när man vill. Pris 159 kronor/månad.

Louise Flinck
Publicerad: 3 december 2015

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige