Nytt stjärnskott på makeup-himlen

October Stockholm är ett nytt stjärnskott på den svenska makeup-himlen som hyllar kvinnors skönhet och styrka. Först ut är October Stockholms kollektion med färgintensiva läppstift som både har lång hållbarhet och en mjukgörande effekt.

Det nya svenska makeup-märket October Stockholm släpper sin första läppstiftskollektion, True Colours Collection. Kollektionen innehåller åtta färger: Absolute Pink, Burgundy Touch, Naked Truth, Real Cherry, True Red, Warm Wine, Velvet Sand och Mighty Umber.

Läppstiften är mjukgörande och lämnar en fin matt yta. Formulan ska bevara läpparnas naturliga fuktighet och innehåller vitamin E som återfuktar torra läppar. Konsistensen är slät och ger ett jämnt lager som stannar kvar länge utan att ge avtryck, vilket är perfekt för vindrickande och pusskalas.

October Stockholm stödjer Rosa bandet med sin kollektion True Colours Collection, och skänker en krona för varje läppstift som säljs till Rosa Bandet, ett stödarbete som pågår året runt.

– Jag är kvinna och har tre döttrar. För mig är det självklart att alltid stödja bröstcancerforskningen, inte bara i oktober, som för övrigt är den månad som gett namn till mitt varumärke, säger Nina Holmgren, makeupartist och grundare.

Redaktionen
Publicerad: 18 december 2016
Foto: Press

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp