Olivia Palermo x Ciaté London

Tidigare i år skrev vi om Olivia Palermo som Ciatés nya Creative Director. Efter fem-månaders väntan får vi nu äntligen en smak på hur samarbetet kommer att gestaltas. Först ut är en somrig nagellacksserie.

Kollektionen, som består av tre färger, är inspirerad av Palermos livsstil och hennes personliga nagellacksval, skriver Vogue UK.

Hutch heter den rika röda färgen (bild nedan) och är inspirerad och döpt efter hennes mamma, Lynn Hutchings, som bar en liknande kulör under Palermos uppväxt.

Foto: Ciaté London
Foto: Ciaté London

Den amerikanske turistorten, Nantucket, är en av Palermos favoritdestinationer och blev lämpligt nog namnet på det andra lacket. Det är en härlig korallfärg och ska visualisera en solbränna.

Foto: Ciaté London
Foto: Ciaté London

Sist ut är den gulligaste tributen av de alla, som går till maken Johannes Huebl. Som en slags söndagstradition publicerar han veckovis Instagrambilder på de båda tillsammans. Av denna fina tradition kom ”Sundays” fram – en nude/beige nyans som passar perfekt till… ja, i princip alla tillfällen.

Foto: Ciaté London
Foto: Ciaté London

Precis som lovat, är lacken mer än bara fina färger på fingertopparna.

Formulan har nu en dubbel polymermask teknik för längre varaktig färg och glans. För att inte tala om de lyxiga förpackningarna i guld och vit, även de designade av Palermo själv.

Dagmawit Alemayehu
Publicerad: 20 maj 2015

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige