Testa ögonfransar online innan du köper dem

Brukar du stå med ett gäng olika lösögonfransar i handen och vela över vilken du ska välja? Vad passar just min ögonform och hur kommer jag att se ut? Vi vet, vi gör samma sak. För det är ju så att ibland vill man bara förstärka sina egna frallor, och ibland vill man dra på rejält. Men det är svårt att veta vad som passar när man inte kan prova innan.

ogonfransar

Nu är detta löst. Ett av världens ledande ögonfransmärken, Eyelure, lanserar nu en app – TryLash där du kan prova hej vilt innan du bestämmer dig för vad som känns bäst.

I TryLash går det även att spara ner sina favoritlooker för kommande tillfällen. För att underlätta den verkliga ögonfransappliceringen har appen dessutom en ”How To”-video som visar de bästa tipsen för en perfekt applicering av fransarna.  TryLash är gratis och kan enkelt laddas ner på iOS, Android eller surfplattor från både Apple App Store och Google Play Stores.

trylash2

Vi har testat appen och det är lite bök innan man får till en selfie som accepteras och lite trixigt med navigationen. Men när man väl fått till det är det roligt att prova sig fram mellan alla lösfransar.

Louise Flinck
Publicerad: 20 november 2015

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige