På beautyfronten mycket nytt

Här på redaktionen älskar vi att testa nyheter. Vi smörjer in, doftar, duttar, målar, kladdar och har oss. Några av våra testade favoriter från höstens nyheter har ni här.

 

Parfymer

olympea

Paco Rabanne – Olympea,

En ny doftfavorit från Paco Rabanne. Parfymen i den vackra flaskan är sensuell och mjuk med en ton av friskhet, salt vanilj och blommor. Grön mandarin väcker sinnena och förstärks genom blommiga och vattenfriska essenser av ingefära, lilja och vattenjasmin. Det sexigt sensuella från vaniljen förstärks av sandelträ och bärnsten.

Pris: 545 kr/40 ml.

theoneessence

Dolce &Gabbana – The One Essence

Orientaliska blommor, bergamott och mandarincitrus i kombination med sötma hos litchi och persika ger en fräsch toppnot. Madonnalilja utvecklas i hjärtnoten och ger doften en tidlösa signatur. Vanilj bidrar till en utsökt mjukhet. Jasmin och liljekonvalj fulländar den lockande kvinnligheten hos denna fylliga och mest koncentrerade versionen av The One.

Pris: 940 kr/40 ml.

Mascaror

lashsensational

Maybelline Lash Sensational Intense Black

Den nya mascaran från Maybelline utlovar intensivt svarta fransar i solfjädersform. Och det får man. Gummipiggarna på borsten fångar upp även de korta fransarna och swishar till dem med en tjusig svärta. För mer dramatiska fransar är det bara att köra på med flera lager mascara.

Pris: 139 kronor.

grandvolume

Isadora Grand Volume Lash Styler

Även Isadora har en mascara som ger ögonfransarna en fin solfjäderseffekt utan klumpar. Fransarna blir både långa och täta av mascaran. Borsten har två olika sidor – en med mjuka piggar formade efter ögonlocket. Den andra sidan har korta och hårdare strån som separerar underfransarna.

Pris: 189 kronor.

Läppstift

liplure

Pürminerals Lip Lure

Ett läppstift som har mättade färger med glans, en återfuktande formula som inte torkar ut och en silkeslen konsistens som omedelbart ger färg som håller.
Pürs nya pigmentstarka läpprodukt innehåller mycket fukt samtidigt som den är longlasting. Med den unika filtapplikatorn får man ett snyggt resultat med endast ett drag.

Pris: 295 kronor.

Foundations

superstay

Maybelline Superstay better skin powder foundation

Foundation och puder i ett. Det här en smart on-the-go produkt att ha med i handväskan. Pudret innehåller 2 procent salicylsyra för att kunna jobba med en jämnare hud under längre tid. Eftersom produkten är ganska torr passar den som bäst för den med lite fetare hud som vill få bort glansighet och rodnad.

Pris: 139 kronor.

cushion

Isadora Nude Cushion Foundation

En nyhet som funnits någon månad i handeln och som vi skrivit om tidigare. Det här är flytande foundation i form av en smidig ta-med dosa. Tack vare applikatorn som man duttar på krämen med så kan man fräscha upp sin makeup under dagen utan att det blir kakigt. När det sedan börjar ta slut i dosan fyller man bara på med Isadoras Nude fluid foundation.

Pris: 249 kronor.

 

 

Louise Flinck
Publicerad: 6 oktober 2015

10 relationstips på semestern

En klassiker bara ni två – skapa nya minnen genom att dra iväg på en roadtrip